Online imamo:
4 gosta


  Linkovi:
 

 
Vi ste posjetitelj broj 224618 od 10.09.2013.g.
Dobrodošli na stranice Športskog bridž kluba Samobor

11.02.2018.

FAŠNIČKA REPUBLIKA VLADA I U NAŠEM KLUBU; A

BILI SMO I U RIJECI

U petak,9.2.2018. bilo je veselo u našem bridž klubu. Posjetile su nas mnogobrojne maškare. A kako bi drugačije i moglo biti. Pa u Samoboru vlada Fašnička Republika.A u našem klubu odvijao se tradicionalni Fašnički bridž turnir.

U konkurenciji 18 parova , pobjedu  je odnio  samoborski par u sastavu Vesna Kartelo i  Sanja Zaradić. Srebni su bili Tihana Brkljačić i Albert Bule ,a brončani Zorana  Vidić i Kristijan Sentić , parovi iz Zagreba.

No sportska nadmetanja nastavila su se i slijedeći dan. Ovaj puta u Rijeci gdje se odvijalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske za mješovite parove. Športki bridž  klub Samobor sudjelovao je na prvenstvu s pet parova. Najbolje plasiran je bio par Nada Kubelka i Zoran Majerić koji je osvojio osmo mjesto ,ali i ujedno i prvo mjesto kao seniorski mix par. Zadovoljni smo  i s rezultatima ostalih parova. Dubravka Penić i Ivan Gluščić – 15.mjesto, Ksenija Noršić i Marko Grgurić- 18.mjesto, Sanja Zaradić i Darko Jesenšek – 22.mjesto i Vesna Landripet i Darko Juzbašić 26.mjesto.

U klubu se trenutno odvija početnički tečaj i pozivamo one zainteresirane da se jave. Još se stignu priključiti tečaju.


30.01.2018.

VELIKA POBJEDA ŠPORTSKOG  BRIDŽ KLUBA SAMOBOR

Ovaj vikend u Zadru bio je pun uzbuđenja i iznenađenja. Tim ŠB kluba Samobor borio se u polufinalu B lige Hrvatskog bridž saveza. Članovi našeg tima u sastavu  Ivan Gluščić, Vesna Kartelo, Lada Fauland,Dubravka Penić, Sanja Zaradić,Zoran Majerić i Darko Jesenšek na dugom putu od kvalifikacija sve do polufinala uspjeli su ono što nitko osim nas nije očekivao. Ušli smo u B ligu.

Naš tim je osvojio četiri pobjede i samo jedan susret izgubio.Rezultat pohvale vrijedan. U dva dana timovi su se međusobno borili  u dvije skupine. I kao u najnapetijim filmovima  do kraja se nije znalo tko ostaje u B ligi , a tko otpada. Napeto su se čekali rezultati posljednjeg susreta. Naš tim je završio svoj dvoboj pobjedom i među prvima  izašao iz dvorane.Sada je trebalo samo čekati.Vrijeme je tako sporo prolazilo. Veselju nije bilo kraja   nakon službene objave rezultata.

Športski  bridž klub Samobor ulazi u B ligu i tijekom ove godine doigrava za ulazak u A ligu. Rezulat je to velikog entuzijazma koji vlada u klubu i truda da se unaprijedi rad. Obnovio se dio sportske  opreme i  osuvremenilo obračunavanje  turnira.Kontinuirano se radi na obnovi članstva besplatnim tečajevima . Prošli tjedan je upravo jedan osnovni tečaj započeo i zainteresirani se još stignu uključiti.

Samo jednom smo bili u A ligi i to 2009.godine. Potrudit ćemo se ponoviti taj uspjeh. Sada se treba dobro odmoriti i započeti pripreme za ožujak kada krećemo ususret novim  timskim dvobojima.

                                                                                    S.Z.


19.01.2018.


09.01.2018.


30.12.2017.

Posljednjim  Novogodišnjim turnirom – memorijalom Gordana Borovčaka Športski bridž klub Samobor oprostio se od 2017. godine.  Bilo je divno vidjeti punu salu natjecatelja , pozdraviti mnoge nove članove kluba i vidjeti bridgematove na  svim stolovima  koji nam omogućavaju brz i točan obračun turnira. Puno toga smo ostvarili u 2017.godini. Sudjelovali smo u promociji bridža na Europskom danu sporta na našem Trgu u Samoboru. Također  smo obnovili  dio sportske opreme i najvažnije - prošli kvalifikacije u B ligu Hrvatske. Svojim radom smo dokazali da entuzijazam i volonterstvo ne   donosi  samo rezultate ,već i stvara ugodno okruženje za sportska nadmetanja.

Početkom nove godine nastavljamo intenzivnim radom. U siječnju , 25.1. 2018. U 18 sati u Samoborskoj oštariji , Senjska 3 počinje besplatan  osnovni tečaj bridža i pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. 

SanjaStarije vijesti: >> P 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 
Petak,
02.06.2023 18:30
Prijave do 18:15


© • Izrada: Miljenko Mogulić 2013.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com     Dizajn: Gordan Borovčak